Skip to main content

Accu boorhamer

Accu boorhamer

Overzicht Accu boorhamers die we bespreken

Ben je aan het twijfelen tussen een accu boorhamer en een boorhamer op netstroom? Op deze pagina een paar argumenten waarom een accu boorhamer de betere keuze is. Als je veel boorwerken doet en op moeilijk bereikbare plaatsen kan een accu boorhamer betere keuze zijn. Een boorhamer weegt veel minder dan een boorhamer op netstroom en je kan hem makkelijker manoeuvreren. Het is minder belastend op je schouder en arm hierdoor.

Als je kleine wegenwerken moet uitvoeren of andere werken waar je dus op een publieke plaats moet gaan boren kan een accu boorhamer ook een ideale oplossing zijn. Op plaatsen zoals een zolder of als je gewoon even aan je oprit iets moet doen maar je hebt geen zin om die onhandige kabels te leggen kan je gewoon snel aan de slag met een accu boorhamer. Een extra handige en veilige eigenschap is dat je niet in de kabel kan boren of beitelen. Soms gebeurt het wel eens bij een gewone boorhamer op netstroom dat iemand de kabel boort. Die moet je altijd achter je leggen als je boort. Dus minder kortsluitingen met een accu boorhamer.

Hieronder een lijst met de beste accu boorhamers die we bespreken op onze website.

Trotec Accu PRDS 10-20V
Bosch Professional GBH 36 V-EC
Black & Decker BCD900E2K-QW
Makita DHR241Z
Makita DHR171z 18V Li-Ion

Je kan ook een overzicht op de bol.com accu boorhamer pagina terug vinden.

Als je nog aan het twijfelen bent tussen een gewone boorhamer en een accu boorhamer bekijk dan zeker onze TOP 10 boorhamer. Hier zal je de beste modellen vinden en ook alle informatie over boorhamers.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *